Mierz wszystko jedną miarą… z linii STANLEY® MAX!

Inżynierowie marki STANLEY® dokładają wszelkich starań, by ich produkty były skrojone na miarę oczekiwań fachowców i domowych majsterkowiczów. Planując nową odsłonę taśmy mierniczej STANLEY® MAX, musieli zmierzyć się z wysoko ustawioną poprzeczką, by osiągnąć sukces mierzony zadowoleniem użytkowników.

Miara doskonałości

STANLEY® MAX to sprawdzone rozwiązanie w nowym wydaniu. Chcąc sprostać nowym potrzebom i oczekiwaniom klientów, inżynierowie STANLEY® zmniejszyli obudowę, by była bardziej poręczna; dodali antypoślizgowe elementy i odświeżyli design całości. To właśnie opinie profesjonalistów, którzy używają taśmy mierniczej w swojej codziennej pracy, w dużej mierze przyczyniły się do jej udoskonalenia.

Miara wygody

Czy da się ją zmierzyć? STANLEY® wierzy, że tak! Inżynierowie firmy dodali karabińczyk, by można było przymocować taśmę np. do paska. Jest to z pewnością bardziej komfortowe, niż szukanie jej w kieszeniach. Co więcej, powiększony przycisk blokady i zwijania jest teraz jeszcze wygodniejszy w użytkowaniu.

Miara funkcjonalności

Odczepiany magnes na końcu taśmy ułatwia mierzenie metalowych powierzchni, a wysięg bez podparcia wynosi teraz aż do 2,3 m. Ponadto, dwustronna podziałka pozwala na swobodne dokonywanie pomiarów trzymając narzędzie wysoko nad głową. To jeszcze nie wszystko – STANLEY® MAX ma również nową, jeszcze trwalszą taśmę!

Dla kogo przeznaczona jest nowa taśma miernicza STANLEY® MAX?

Dla wszystkich, dla których ważna jest wygoda, wszechstronność i ergonomia. Jest to najlepsze rozwiązanie zarówno dla majsterkowiczów, jak i profesjonalnych wykonawców wszelkich prac budowlanych, stolarzy, dekarzy, hydraulików… Poza tym STANLEY® MAX to najlepsze rozwiązanie pod względem wymiernych korzyści finansowych – optymalna jakość w najlepszej cenie.

Zalety miar STANLEY® MAX – podsumowanie

W sprzedaży dostępne są następujące modele miar STANLEY® MAX: